Vragen? TEL : 078 - 6139089
0 € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

section

 

BESTELLEN OP REKENING

 

AFHALEN IN DORDRECHT
Meer dan 55 jaar ervaringGRATIS VERZENDING BOVEN de € 50,00 !!!!
Ook levering op zaterdag

 
 

GROOTSTE AANBOD
Polyesterhars & epoxyhars

Aceton

Aceton (ook bekend onder de namen dimethylketon, DMK en 2-propanon) is een kleurloze vloeistof die veel als oplosmiddel en reinigingsmiddel wordt gebruikt.

Aceton is een vluchtige en brandbare vloeistof. Het smeltpunt ligt bij -94,8 °C en het kookpunt is 56,53 °C.

Alhoewel aceton licht irriterend is, is huidcontact minder erg dan bij vele andere oplosmiddelen. Door zowel zijn oplossend vermogen voor organische stoffen als zijn oplosbaarheid in water, is aceton wel in staat door de huidbarrière (vet) te dringen. Eventueel op de huid aanwezige stoffen kunnen dan ook, opgelost in aceton, het lichaam binnendringen.

Aceton en de damp zijn licht ontvlambaar.

Bij de verwerking en alle handelingen met Aceton  dienen de veiligheidsvoorschriften, aanbevelingen en hygiënische wenken (welke op het etiket vermelde zijn) strikt te worden opgevolgd. Damp niet inademen. Aanraking met de ogen en de huid vermijden. Draag geschikte handschoenen en een beschermingsmiddel voor de ogen/het gezicht. Zorg voor voldoende ventilatie. Buiten bereik van kinderen bewaren.

Voor alle verdere vragen en adviezen of technische gegevens staan wij gaarne tot uw dienst. Raadpleeg voor gebruik het etiket op de verpakking en de veiligheidssheet.

De in onze dokumentaties - handleidingen - beschrijvingen en verstrekte gegevens worden naar beste weten verstrekt doch vormen nooit een garantie voor de resultaten met de genoemde produkten. De afnemer zal b.v. door eigen proefnemingen moeten beslissen of het geleverde produkt voor zijn toepassing geschikt is. Ook mondeling of schriftelijk gegeven adviezen e.d. zijn altijd vrijblijvend en gelden niet als garantie voor de verwerkte materialen.