Vragen? TEL : 078 - 6139089
0 € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

section

 

Groen vinkje slapenonlineBestellen op rekening
         Verzendkosten: €5,00

  

 

Groen vinkje slapenonlineVoor 13:00 besteld?
         Morgen in huis!

         Afhalen in Dordrecht

 

Groen vinkje slapenonlineVanaf €50,- GRATIS 
         verzending

 

Groen vinkje slapenonlineAL ONZE EPOXY
         Inclusief UV 
         Stabilisator

Groen vinkje slapenonlineBestellen op rekening
         Verzendkosten: €5,00

Groen vinkje slapenonlineVoor 13:00 besteld? Morgen in
         huis!
Afhalen in Dordrecht

Groen vinkje slapenonlineVanaf €50,- GRATIS verzending

Groen vinkje slapenonlineAL ONZE EPOXY 
         Inclusief UV Stabilisator

Het Antislip Systeem voor DD-LAK

Het Antislip Systeem is ontwikkeld om oppervlakken minder glad en stroef te maken. Gangboorden- surfplanken- vlonders enz. Het systeem hecht direct op polyester, ABS materiaal, epoxyhars en op 2 komponenten verfsystemen. Niet bruikbaar op polyethyleen en 1 komponenten verfsystemen. Het Antislip Systeem is ontwikkeld om oppervlakken minder glad en stroef te maken. Gangboorden- surfplanken- vlonders enz. Het systeem hecht direct op polyester, ABS materiaal, epoxyhars en op 2 komponenten verfsystemen. Niet bruikbaar op polyethyleen en 1 komponenten verfsystemen.

Het  Antislip Systeem bestaat uit: Blanke 2-komponenten D.D.-Lak + Verharder en Antislippoeder.

Voor een goede hechting van de antisliplaag op de ondergrond, deze goed schoonmaken, licht opschuren en afnemen met ontvetter. Hierbij regelmatig een schone doek gebruiken om zeker te zijn dat alle vetresten verwijderd worden.

Meng de lak met de verharder (2 gewichtsdelen  D.D.-Lak met 1 gewichtsdeel verharder). Roer vervolgens het antislippoeder door de lak. Om een goede verdeling van het antislippoeder te verkrijgen moet de aangemaakte lak binnen 1 uur verwerkt worden.

Gebruik voor het aanbrengen van de antisliplaag een kortpolige mohairroller. Het eventueel aangebrachte plakband direct verwijderen nadat de antisliplaag is aangebracht. De transparante lak kan over elke kleur aangebracht worden.

De verwerkingstijd van de aangemaakte lak is ongeveer 1 à 2 uur. De temperatuur tijdens het aanbrengen moet minimaal 15°C zijn.

De optimale hardheid en hechting van de antisliplaag wordt na ca. 5 dagen bereikt.

Voor alle verdere vragen en adviezen of technische gegevens staan wij gaarne tot uw dienst.
Raadpleeg voor gebruik het etiket op de verpakking.

De in onze dokumentaties - handleidingen - beschrijvingen en verstrekte gegevens worden naar beste weten verstrekt doch vormen nooit een garantie voor de resultaten met de genoemde produkten. De afnemer zal b.v. door eigen proefnemingen moeten beslissen of het geleverde produkt voor zijn toepassing geschikt is. Ook mondeling of schriftelijk gegeven adviezen e.d. zijn altijd vrijblijvend en gelden niet als garantie voor de verwerkte materialen.