Vragen? TEL : 078 - 6139089
0 € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

section

 

BESTELLEN OP REKENING

 

AFHALEN IN DORDRECHT
Meer dan 55 jaar ervaringGRATIS VERZENDING BOVEN de € 50,00 !!!!
Ook levering op zaterdag

 

EPOXY

Epoxyharsen zijn twee componenten producten die voor heel veel doeleinden worden gebruikt. Er zijn epoxyharsen voor het coaten, lijmen, opvullen, lamineren en gieten.
Epoxyharsen zijn oplosmiddelvrij en geschikt om hout mee te impregneren, verlijmen, herstellen of te bekleden met glas(roving)weefsels.
Verder kunnen epoxyharsen in combinatie met glas(roving)weefsels ook worden gebruikt voor het repareren van polyester boten, carrosseriedelen, pijpen, artistieke objecten enz.
Door het ontbreken van oplosmiddelen zijn de harsen ook op alle schuim soorten toe te passen, zonder dat deze worden aangetast.
Ook zijn er speciale epoxycoatings voor het onderhouden en beschermen van staal, aluminium, polyester en hout.

                                                                 Epoxy Giethars                                      Glasheldere Polyester Giethars          Polyurethaan Giethars Snel

 

Decoratie ingieten: helemaal hip! 

Je eigen bedrijfslogo, een leuke foto of bijvoorbeeld een bankbiljet op tafel aanbrengen? Het kan met een speciale giethars en is hard op weg een nieuwe trend te worden.
Op tafel- en barbladen wordt over allerlei vo
orwerpen een dikke, transparante laag epoxyhars van enkele millimeters aangebracht. Van posters tot tekeningen of boombladeren en van zeekaarten tot mozaïek of munten: het is allemaal mogelijk!

Voor zo’n helemaal hippe, creatieve decoratie gebruik je de Epoxy Giethars LE1070. De transparante epoxylaag laat de houtnerf en het ingegoten object zichtbaar en zorgt voor een glad, hard, slijtvast en waterdicht oppervlak.                                                                                                                  

    

De hars heeft, als het is uitgehard een glanzend oppervlak. Eventueel kan er nog een zijdeglans laag over zodat een mat in plaats van glimmend effect ontstaat. Dat bereik je met Cabin Varnish: een transparante water gedragen twee-componenten vernis.

Wel bij gebruik van giethars even opletten dat het oppervlak waterpas staat bij het aanbrengen. Anders ontstaat een ongelijke laagdikte.

Verder leveren wij de enige EPOXYHARS LE1085 die echt GLASHELDER is. Zelfs bij het gieten in een dikke laag blijft de hars glashelder.

Artikelen 1 tot 36 van 37 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 36 van 37 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren