Vragen? TEL : 078 - 6139089
0 € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

section

 

Groen vinkje slapenonlineIN VERBAND MET HET
         CORONAVIRUS IS ONZE

         WINKEL DICHT.
         ONLINE GAAT DOOR!!!

   

 

Groen vinkje slapenonlineINDIEN U TOCH WILT 
         AFHALEN IN

        DORDRECHT:
        BESTEL ONLINE

     BETAAL VIA IDEAL EN
         GEEF AAN "AFHALEN"
         OP AFSPRAAK
         ZETTEN WIJ HET
         VOOR U KLAAR

 

 

        

 

SILICONENRUBBER e.d.

1 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

1 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Ga voor een creatief resultaat en kom siliconen rubber bij Harjon Polyester kopen. Door het gebruik van vloeibaar rubber kan men van een bestaand model met ingewikkelde vormen een elastische mal maken. Bijvoorbeeld voor beelden, ornamenten, kaarsen, sieraden, fossielen en reliëfs. De vloeibare rubbers worden ook gebruikt bij het ontwikkelen van prototypes en het op een eenvoudige wijze dupliceren van onderdelen gemaakt van polyesterhars, epoxyhars, beton, gips en was. Giet het materiaal in de mal die u wenst en ga voor een prachtig en origineel resultaat.

Maak uw eigen creatie en kom een siliconen rubber kopen
Heeft u een mal nodig omdat u uw eigen ontworpen beeld wilt gieten? Of hebt u onlangs een kindje gekregen en wilt u de voetjes van uw baby in gips laten afdrukken? Kom siliconen rubber kopen en maak eenvoudig de afdrukken die u wilt. Door de flexibiliteit van de siliconenrubber 620/TL95 is de rubber zeer geschikt bij het werken met zeer fijne details. Alles wordt nauwkeurig gekopieerd en het lossen is eenvoudig. Deze siliconenrubber kan gedurende een lange tijd gebruikt worden bij een temperatuur tot 180°C en zelfs een korte tijd bij een temperatuur tussen de 180°C en 250°C.

Siliconen gietrubber kopen: vereeuwig uw herinneringen
Van het maken van sieraden tot aan het afdrukken van de handen van uw geliefde. Wanneer u siliconen gietrubber bij ons komt kopen en zelf van vloeibaar rubber uw mal maakt, weet u zeker dat deze zelfs de meest kleinste details overneemt. Dat is handig wanneer u zeer kleine oorbellen wilt maken of de kleinste details van de handen van uw baby in gips wilt vereeuwigen. Heeft u voor uw toepassing lijmen, kleurstoffen of kwasten nodig? Ook dan vindt u bij ons precies wat u nodig heeft.

Kom uw siliconen gietrubber online of in de winkel kopen
Wacht niet langer en dupliceer het voorwerp waar u veel waarde aan hecht. Kom uw siliconen gietrubber online of in de winkel kopen en creëer de meest gedetailleerde voorwerpen. Doordat het materiaal gebruiksvriendelijk is, heeft u binnen een handomdraai de mal gemaakt die u nodig heeft. Heeft u nog vragen over de verschillend toepassingen of wenst u meer informatie? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 078 – 6139089