Vragen? TEL : 078 - 6139089
0 € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

section

 

Groen vinkje slapenonlineIN VERBAND MET HET 
         CORONA VIRUS 

         IS ONZE WINKEL DICHT!
         ONLINE GAAT DOOR!!!!!

   

 

Groen vinkje slapenonlineINDIEN U TOCH WILT AFHALEN IN DORDRECHT: BESTEL ONLINE - BETAAL VIA IDEAL EN GEEF AAN "AFHALEN"
         

 

  OP AFSPRAAK ZETTEN WIJ HET DAN VOOR DE DEUR VAN DE WINKEL

 

        

 

GLASVEZELMAT

8 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

8 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Polyester glasvezel matten kopen

Kom polyester glasvezel matten kopen bij Harjon Polyester en ontvang een sterk en duurzaam materiaal. Glasmatten (chopped strand matten) zijn het meest toegepaste versterkingsmateriaal bij de verwerking van polyesterharsen. De matten worden veelal gebruikt in een zwembad, vijver of voor de bekleding van boten. Kom polyester glasvezel matten kopen en ga voor een sterk resultaat.

De voordelen wanneer u polyester glasvezel matten gaat kopen

Wat de voordelen zijn als u polyester glasvezel matten gaat kopen? Dat is zeker de kwaliteit van het product. Daarnaast is het materiaal in combinatie met een polyesterhars bestand tegen water en is het eenvoudig over te schilderen. Dat is handig wanneer u de binnenkant van een bestelwagen wilt bekleden om aan de voedselveiligheid te voldoen, kunstwerken wilt bekleden om ze buiten te kunnen zetten zonder dat ze aangetast worden door de weersomstandigheden of het aanpassen van bumpers van auto’s. Kom daarom bij ons een glasmat kopen en ga voor een ijzersterk resultaat.

Glasmat kopen? Dan gaat u voor een sterk materiaal

De glasmat die u kunt kopen, bestaat uit kleine stukjes glasvezel en liggen kriskras door en over elkaar heen. Met een bindmiddel is het materiaal aan elkaar gelijmd. Het polyesterhars zorgt voor de vormgeving en het bijeenhouden van de matten, met goede mechanische eigenschappen als gevolg. Op deze manier kunt u een sterke en stijve constructie verkrijgen met een naar verhouding gering gewicht. De allersterkste polyester glasvezel matten kunt u daarom het best bij een specialist kopen.

Kom uw glasmat online kopen of kom langs in de winkel

Weet u al precies voor welke doeleinden u de polijster glasvezel matten wilt kopen? Wilt u uw boot bekleden, een zwembad aanleggen of gaat u een vijver maken? Bestel eenvoudig uw materiaal via onze webshop of kom van maandag tot en met vrijdag langs in de winkel in Dordrecht. Heeft u vragen over het gebruik van glasvezel bewapeningen of wilt u meer informatie? Dan zijn wij ook telefonisch bereikbaar via 078 – 6139089.