Vragen? TEL : 078 - 6139089
0 € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

section

 

BESTELLEN OP REKENING

 

AFHALEN IN DORDRECHT
Meer dan 55 jaar ervaringGRATIS VERZENDING BOVEN de € 50,00 !!!!
Ook levering op zaterdag

 
 

GROOTSTE AANBOD
Polyesterhars & epoxyhars

Het repareren van een epoxy grindvloer

Hier vindt u een beschrijving van het repareren van een epox grindvloer. In deze beschrijving geven wij u advies over de eventueel te gebruiken produkten. Deze produkten kunt u o.a. via deze webwinkel bestellen. 

Epoxy grindvloeren kunnen na verloop van tijd beschadigd raken. Er kunnen bijvoorbeeld stukjes loskomen of het kan zijn dat er een stuk bijgelegd moet worden. Onze epoxyhars transparant met UV stabilisator LE 1070 kan hier prima voor gebruikt worden. Aan de epoxy kan de gewenste kleur siergrind worden toegevoegd. Deze kunt u bij ons in heel veel kleuren bestellen.

*    Verwijder alle loszittende delen.
*    Maak het geheel stof- en vetvrij.
*    Maak een kleine hoeveelheid epoxyhars met de verharder aan en strijk hiermee de     ondergrond in.
*    Na 8-24 uur 1 deel gemengde epoxyhars vermengen met 10 gewichts delen siergrind.     Het geheel goed door elkaar mengen.
*    Met het mengsel kunt u de vloer repareren of een stuk bijmaken. Breng het mengsel     met een spaan of brede plamuurmes aan en en wrijf het daarna glad.
*    Na ca. 24 uur is de vloer weer begaanbaar.

Wat u  nog nodig heeft:
·    Epoxyhars transparant met UV stabilisator  LE 1070
.    Siergrind in de juiste kleur
·    Emmer, mengbeker, roerhoutjes, plamuurmes e.d.
·    Vlakspaan voor grotere oppervlakten.    


Voor verdere informatie over de genoemde produkten zie de desbetreffende handleidingen en veiligheidsbladen van deze materialen. Deze kunt u via het contactformulier aanvragen of vinden onder de tab "Handleidingen".
 
De in onze dokumentaties - handleidingen - beschrijvingen en verstrekte gegevens worden naar beste weten verstrekt doch vormen nooit een garantie voor de resultaten met de genoemde produkten. De afnemer zal b.v. door eigen proefnemingen moeten beslissen of het geleverde produkt voor zijn toepassing geschikt is. Ook mondeling of schriftelijk gegeven adviezen e.d. zijn altijd vrijblijvend en gelden niet als garantie voor de verwerkte materialen.