Vragen? TEL : 078 - 6139089
0 € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

section

 

Groen vinkje slapenonlineBestellen op rekening
         Verzendkosten: €5,00

  

 

Groen vinkje slapenonlineVoor 13:00 besteld?
         Morgen in huis!

         Afhalen in Dordrecht

 

Groen vinkje slapenonlineVanaf €50,- GRATIS 
         verzending

 

Groen vinkje slapenonlineAL ONZE EPOXY
         Inclusief UV 
         Stabilisator

Groen vinkje slapenonlineBestellen op rekening
         Verzendkosten: €5,00

Groen vinkje slapenonlineVoor 13:00 besteld? Morgen in
         huis!
Afhalen in Dordrecht

Groen vinkje slapenonlineVanaf €50,- GRATIS verzending

Groen vinkje slapenonlineAL ONZE EPOXY 
         Inclusief UV Stabilisator

Hoe bescherm ik mijn boot onder water?

Hier vindt u een beschrijving over het beschermen van uw boot. In deze beschrijving geven wij u advies over de eventueel te gebruiken produkten. Deze produkten kunt u o.a. via deze webwinkel bestellen.

Uw polyester, epoxy, stalen of houten boot kunt u onder de waterlijn beschermen met de twee componenten IJmopox HB Coating 37/OC. Deze is verkrijgbaar in de kleuren wit, zwart en grijs. Met dit produkt kan roestvorming van staal worden voorkomen, het rottingsproces van hout worden uitgeschakeld en het osmose proces van polyester worden tegengegaan. Een stalen boot dient eerst voorbehandeld te worden met de ZF Primer 25 (zie: staalbehandelingen boten).

Mengverhouding: 83 gewichtsdelen basiskomponent en 17 gewichtsdelen verharder  of  75 volumedelen basiskomponent en 25 volumedelen verharder

De coating kan aangebracht worden met een kwast of een roller. Eventueel verdunnen met de IJmopox epoxyverdunner 37/V. IJmopox HB Coating is indien gewenst overschilderbaar met onze Antifouling Scirocco.

Voor verdere informatie over de genoemde produkten zie de desbetreffende handleidingen en veiligheidsbladen van deze materialen. Deze kunt u via het contactformulier aanvragen of vinden onder de tab "Handleidingen".  
 
De in onze dokumentaties - handleidingen - beschrijvingen en verstrekte gegevens worden naar beste weten verstrekt doch vormen nooit een garantie voor de resultaten met de genoemde produkten. De afnemer zal b.v. door eigen proefnemingen moeten beslissen of het geleverde produkt voor zijn toepassing geschikt is. Ook mondeling of schriftelijk gegeven adviezen e.d. zijn altijd vrijblijvend en gelden niet als garantie voor de verwerkte materialen.