Vragen? TEL : 078 - 6139089
0 € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

section

 

Groen vinkje slapenonlineBestellen op rekening
         Verzendkosten: €5,00

  

 

Groen vinkje slapenonlineVoor 13:00 besteld?
         Morgen in huis!

         Afhalen in Dordrecht

 

Groen vinkje slapenonlineVanaf €50,- GRATIS 
         verzending

 

Groen vinkje slapenonlineAL ONZE EPOXY
         Inclusief UV 
         Stabilisator

Groen vinkje slapenonlineBestellen op rekening
         Verzendkosten: €5,00

Groen vinkje slapenonlineVoor 13:00 besteld? Morgen in
         huis!
Afhalen in Dordrecht

Groen vinkje slapenonlineVanaf €50,- GRATIS verzending

Groen vinkje slapenonlineAL ONZE EPOXY 
         Inclusief UV Stabilisator

Isoleren en opvullen van ruimtes

Hier vindt u een beschrijving over het isoleren en opvullen van ruimtes met vloeibare 2 componenten  polyurethaanschuim. Dit produkt kunt u o.a. via deze webwinkel bestellen.

Voor het ter plaatse isoleren en/of opvullen van ruimtes van boten, dubbele bodems, tanks, leidingen, het vullen van panelen, spouwmuurisolatie en het volschuimen van complexe opjecten kunt u onze vloeibare 2 componenten polyurethaanschuim 600/150 gebruiken.

Dit systeem kan ook gebruikt worden voor het maken van mallen en artistieke creaties. Dit schuim is gemakkelijk te snijden, schuren en modelleren, zodat de meest ingewikkelde vormen gemaakt kunnen worden.

Voor verdere informatie over de genoemde produkten zie de desbetreffende handleidingen en veiligheidsbladen van deze materialen. Deze kunt u via het contactformulier aanvragen of vinden onder de tab "Handleidingen".  

De in onze dokumentaties - handleidingen - beschrijvingen en verstrekte gegevens worden naar beste weten verstrekt doch vormen nooit een garantie voor de resultaten met de genoemde produkten. De afnemer zal b.v. door eigen proefnemingen moeten beslissen of het geleverde produkt voor zijn toepassing geschikt is. Ook mondeling of schriftelijk gegeven adviezen e.d. zijn altijd vrijblijvend en gelden niet als garantie voor de verwerkte materialen.