Vragen? TEL : 078 - 6139089
0 € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

section

 

Groen vinkje slapenonlineIN VERBAND MET HET
         CORONAVIRUS IS ONZE

         WINKEL DICHT.
         ONLINE GAAT DOOR!!!

   

 

Groen vinkje slapenonlineINDIEN U TOCH WILT 
         AFHALEN IN

        DORDRECHT:
        BESTEL ONLINE

     BETAAL VIA IDEAL EN
         GEEF AAN "AFHALEN"
         OP AFSPRAAK
         ZETTEN WIJ HET
         VOOR U KLAAR

 

 

        

 

LAKKEN EN VERVEN

34 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

34 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Als groothandel kunnen wij alle DD lakken en vernissen van de IJssel Coatings voor scherpe prijzen leveren. Alle ondergronden zoals polyester, epoxy, hout, staal en aluminium krijgen een duurzame kleur en glans met de DD lakken, een hoogwaardig twee componenten polyurethaan laksysteem.

 

De DD Lakken zijn in diverse varianten leverbaar:

Double Coat hoogglans: Een 2 componenten lak met zeer hoge glans en lange levensduur. Deze lak is te verkrijgen in diverse standaardkleuren, alle RAL kleuren.

Double Coat zijdeglans: De zijdeglans versie van Double Coat. Ook deze lak is te verkrijgen als een blanke lak, in diverse standaardkleuren en alle RAL kleuren.

Double Coat Dubbel UV: Een dd lak met een UV filter voor alle buitentoepassingen. Deze lak beschermt hout, polyester en epoxy tegen de inwerking van zonlicht.

Double Coat Karaat: Speciaal ontwikkeld voor het egaal af- of bijwerken van verkleurde houtsoorten. U kunt een houtsoort ook een andere uitstraling geven. Kleur: licht eiken, mahonie of teak.

Tweecolux: Grondvernis welke zeer snel droogt. Hierdoor kan tot 3 keer per dag een laag worden aangebracht, alvorens af te lakken met een van de andere DD lakken.

Cabin Varnish: Een niet vergelende watergedragen vernis. Geschikt als blanke interieur vernis voor alle houtsoorten. Zeer stootvast, slijtvast en waterbestendig.

Jachtlak : Vernis voor diverse houtsoorten. Verkrijgbaar in hoogglans en zijdeglans. Uitstekende vloei. Eenvoudig te verwerken met de kwast. Krasvast.

HB coating: Twee componenten epoxy coating, high solid. Uitstekend alternatief voor bijvoorbeeld teer epoxy coatings. Eenvoudig te verwerken, zelfs bij lage temperaturen. Licht thixotroop, ook met de kwast is een hoge laagdikte te bereiken.

ZF primer: Twee componenten epoxy primer. Uitstekende hechting op staal, aluminium, gelcoat en diverse kunststoffen. Eenvoudig te verwerken. Geschikt toepassing onder de waterlijn. In verdunde vorm ook geschikt om craquelé gelcoat te repareren.

 

Voor de meest gestelde vragen en antwoorden over de DD lakken: Zie Wegwijzer (DD Lak de meest gestelde vragen).