Vragen? TEL : 078 - 6139089
0 € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

section

 

Groen vinkje slapenonlineIN VERBAND MET HET 
         CORONA VIRUS 

         IS ONZE WINKEL DICHT!
         ONLINE GAAT DOOR!!!!!

   

 

Groen vinkje slapenonlineINDIEN U TOCH WILT AFHALEN IN DORDRECHT: BESTEL ONLINE - BETAAL VIA IDEAL EN GEEF AAN "AFHALEN"
         

 

  OP AFSPRAAK ZETTEN WIJ HET DAN VOOR DE DEUR VAN DE WINKEL

 

        

 

Mallen maken van rubber

Mallen kunnen van heel veel materialen gemaakt worden, maar vooral voor de niet al te grote stukken zijn mallen van rubber het meest voor de hand liggend. De mallen worden  flexibel en zelflossend en zijn geschikt voor het gieten van heel veel materialen zoals polyesterhars, epoxyhars, polyurethaan-giethars, gips, beton, was enz. Van bijna alle denkbeeldige voorwerpen kan een mal gemaakt worden. De rubber neemt alle detail heel goed over. Vooral de Siliconenrubber is heel erg precies.

De mallen zijn afhankelijk van o.a. het te gieten materiaal vele keren te hergebruiken. De rubbers worden ook gebruikt om enkel een zelflossend laagje op bijvoorbeeld een gipsen mal aan te brengen.

Wij leveren uit voorraad 4 soorten gietrubbers:

1. Siliconenrubber 620/TL95 met verharder T58
2. Transparante Siliconenrubber 620/TL85 
3. Latex Rubber 625/LP50
4. Gelflex smeltrubber 630/TL40 (leverbaar in 2 hardheden) 

Voor verdere informatie over de genoemde produkten zie de desbetreffende handleidingen en veiligheidsbladen van deze materialen. Deze kunt u via het contactformulier aanvragen of vinden onder de tab "Handleidingen".  
 
De in onze dokumentaties - handleidingen - beschrijvingen en verstrekte gegevens worden naar beste weten verstrekt doch vormen nooit een garantie voor de resultaten met de genoemde produkten. De afnemer zal b.v. door eigen proefnemingen moeten beslissen of het geleverde produkt voor zijn toepassing geschikt is. Ook mondeling of schriftelijk gegeven adviezen e.d. zijn altijd vrijblijvend en gelden niet als garantie voor de verwerkte materialen.