Vragen? TEL : 078 - 6139089
0 € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

section

 

Groen vinkje slapenonlineBESTELLEN OP 
         REKENING

         VERZENDKOSTEN
         € 5,00

   

 

Groen vinkje slapenonlineVOOR 15:00
         BESTELD?

        
 MORGEN IN HUIS

 
        AFHALEN IN DORDRECHT

 

Groen vinkje slapenonlineVANAF € 50,00 
         GRATIS 

         VERZENDING

 

Groen vinkje slapenonlineGRATIS ADVIES!
 
         AL MEER DAN 56 
         JAAR ERVARING

Groen vinkje slapenonlineBestellen op rekening
         Verzendkosten: €5,00

Groen vinkje slapenonlineVoor 13:00 besteld? Morgen in
         huis!
Afhalen in Dordrecht

Groen vinkje slapenonlineVanaf €50,- GRATIS verzending

Groen vinkje slapenonlineAL ONZE EPOXY 
         Inclusief UV Stabilisator

MODELLEREN

6 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren
 • APOXIE CLAY  604

  APOXIE CLAY 604

  Apoxie Clay is een 2-delige, ultieme, permanent zelfhardende, synthetische klei die de eigenschappen en voordelen van boetseerklei combineert met die van de epoxy. Dit product geeft een superieure detailafwerking, plasticiteit, nauwkeurigheid en bewerkingsmogelijkheden, wat deze klei zeer gebruiksvriendelijk maakt. Apoxie Clay biedt superieur modelleren, impressies en detailafwerking, met een platte, huidachtige textuur. Waterbestendig, 0% krimp. Werktijd: 2-3 uur Volledig uitgehard na 24 uur. Meer info
  € 10,86

 • APOXIE SCULPT 601

  APOXIE SCULPT 601

  Een 2-delige zelfhardende kneedepoxy met een stopverf-achtige gladde structuur die op zowat alle ondergronden hecht (kunststof, kunsthars, hout, metaal, keramiek, glas, polymeren, schuim, glasvezel enz.).

  De kneedepoxy is veilig en waterdicht met 0% krimp/breuk.

  Het produkt kan zowel voor als na het uitharden bewerkt worden (geschuurd, getapt, geboord, gesneden enz) en heeft een semi-glanzende afwerking.

  De klei kan naadloos worden gesmeerd voordat deze uithardt. Eenvoudig op te ruimen met water.

  Eindeloze toepassingen voor kunstenaars, hobbyisten, restaurateurs, modelbouwers, studenten en nog veel meer. Geweldig voor het maken van 3-D graphics en buiten projecten.

  Verkrijgbaaar in naturel en wit (andere kleuren op aanvraag).
  Werktijd: 2-3 uur
  Uithardingstijd: 24 uur

   

  Meer info
  € 10,86

 • APOXIE PASTE KHAKI 602

  APOXIE PASTE KHAKI 602

  Apoxie Paste Khaki is een 2-delige innovatieve, zelfhardende lijm, die gebruikt wordt om de meeste materialen permanent te vullen, verenigen, verzegelen, aan te passen en te fabriceren. Te gebruiken voor modelbouw, prototypes, stenen zetten, glaskunst, antiek en restauraties, reparaties aan speelgoed en poppen en wildlife art. Werkt geweldig in flexibele vormen. Kan op pu-schuim aangebracht worden. Deze all-purpose pasta is veilig en gemakkelijk te gebruiken. Eens aangebracht wordt hij enigszins doorschijnend. Kan ingekleurd worden met pigmenten of verf. Door water aan te brengen, krijgt hij een semi-glanzende afwerking. Kan geschilderd worden. Is waterdicht, met 0% krimp en met flexibele grip. Werktijd: 3 uur Volledig uitgehard na 24 uur. Meer info
  € 8,86

 • AIR FIRE CLAY  606

  AIR FIRE CLAY 606

  Air Fire Clay is de goedkopere versie van Critter Clay. Het is een 1-component, zelfhardende klei. Sterk en licht met een middelmatige structuur. Wordt keihard. Deze vochtige boetseerklei heeft een lage krimp (0-2%) en is perfect voor veel alledaagse beeldhouw toepassingen. Air Fire Clay is zeer geschikt voor kunstprojecten, in de klas, de club of thuis. Volledig uitgehard na 2-6 dagen. Meer info
  € 21,16

 • AVES CLAY SHAY 607

  AVES CLAY SHAY 607

  Aves Clay Shay is een papier mache met klei structuur. Het produkt is innovatief, veilig en ongevaarlijk, zonder asbest, en heeft 0% krimp. Wanneer je hem dik mengt, voelt hij aan als klei, wanneer je hem dun mengt, voelt hij aan als papier maché. Dit product heeft de beide eigenschappen om details de verzekeren. Clay Shay is lichtbruin, licht van gewicht, sterk en zeer veelzijdig voor universele toepassingen, zowel als klei als papier maché. Minimum aan stof bij het mengen. Na uitharding kan het worden geschuurd, geschilderd, gesneden, enz. Zeer lange houdbaarheid indien droog bewaard. Volledig uitgehard na 1-4 dagen. Meer info
  € 22,02

 • WATERDICHTE FIXIT PASTE WHITE VOOR O.A. SANITAIR

  WATERDICHTE FIXIT PASTE WHITE VOOR O.A. SANITAIR

  Fixit Paste White is een 2-delige, zelfhardende, witte pasta die gebruikt wordt om bijna alles, blijvend te repareren, verbinden en verzegelen. Semi-vloeibare consistentie, nivelleert zichzelf.

  De pasta heeft een extreme kleefkracht en is duurzaam en sterk. Hecht op o.a. metalen, hout, de meeste plastic soorten, PVC, steen, keramiek, porcelein, glas, cement, schuim, polyester en epoxy.

  Bestand tegen UV stralen, brandstoffen, brandstofdampen, zuren, open lucht e.d. Waterdicht, veilig te gebruiken met drinkwater. Electrisch, niet-geleidend.

  Roerbaar, kan zowel dik als dun worden aangebracht als duurzame oppervlaktelaag. Gemakkelijk in te kleuren met pigmenten (poeder- of epoxy) of een klein beetje verf op polyurethaan basis.

  Veilig alternatief voor glasvezel en andere harsen, werkt geweldig met flexibele matrijzen.

  Hardt uit tot een semi-glanzende afwerking die kan worden geschuurd, geboord, gefreesd of geverfd.

  Toepassingen: vele industriele toepassingen zoals als een hechtmiddel, voor herstellingen, afdichtingen, zowel op poreuze als niet poreuze oppervlakken enz.
  Prototyping, mallen maken, kunst en ambachten, antiek restauraties
  Outdoor projecten, auto- en maritieme toepassingen, watertank, fontein, zwembad, sanitaire reparatie 

   

  Werktijd: 1-3 uur
  Volledig uitgehard na 24 uur

  Meer info
  € 10,39

6 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Aves produkten bieden professionele kunstenaars, maar ook de doe-het-zelvers de mogelijkheid om te ontwerpen, bouwen en herstellen op buitengewoon hoog niveau. De zelf uithardende, synthetische kleien zijn van hoogwaardige kwaliteit. Alle Aves produkten kunnen gebruikt worden voor ontelbare toepassingen zoals art&design, mozaïek, speelgoed/poppen reparaties, modelbouw, antiek restauraties, vullen en verlijmen van modelbouw boten/auto's enz. enz.

                                                

               APOXIE SCULPT                                           APOXIE CLAY                             APOXIE PASTE KHAKI

 

 

                

            CRITTER CLAY                                    APOXIE SUPER WHITE