Vragen? TEL : 078 - 6139089
0 € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

section

 

BESTELLEN OP REKENING

 

AFHALEN IN DORDRECHT
Meer dan 55 jaar ervaringGRATIS VERZENDING BOVEN de € 50,00 !!!!
Ook levering op zaterdag

 

POLYESTER

Polyesterhars is een voordelige twee komponenten kunsthars die geschikt is voor diverse toepassingen zoals het maken van vormstukken, reparaties, jacht- en carrosseriebouw, vijvers en zwembaden, boten, campers en carnavalswagen, artistieke en creatieve toepassingen en het aanbrengen van bekledingen.

Polyester lamineerharsen worden worden meestal gebruikt met een glasbewapening (glasvezelmat, glasroving, gasweefsel enz.). Ze kunnen ook worden gemengd met gehakte glasvezels om bijvoorbeeld een lijm of reparatiepasta  te maken. 

Bestaande ondergronden van hout, polyurethaanschuim, beton, gips e.d. kunnen worden bekleed met een glasbewapening in combinatie met een polyesterhars om de sterkte, slijtvastheid en stijfheid te verhogen of om het oppervlakte vloeistofdicht te maken. 

Vormstukken van polyester kunnen worden opgebouwd door in een mal (er zij ook andere methodes) diverse lagen glasbewapening aan te brengen in combinatie met een polyesterhars. De eerste laag in de mal, na het aanbrengen van een losmiddel, bestaat uit een beschermende laag gelcoat polyesterhars (gladde buitenzijde van het vormstuk).

Voor het waterdicht en netjes (gekleurd) afwerken van een polyesterlaminaat verkopen wij een hoogwaardige ISO topcoat polyesterhars. Deze is zowel transparant als in iedere RAL kleur leverbaar. 

De polyester giethars is volledig glashelder en eenvoudig te verwerken. Deze hars kan voor diverse doeleinden gebruikt worden, zoals het ingieten van kwetsbare objecten, het maken van kunstvoorwerpen, sieraden, modelbouw enz. 

Polyester FLEX BS:
Het Polyester FLEXICOAT BS systeem heeft een aangepast versneller/harder systeem om ook bij niet optimale weersomstandigheden te kunnen werken. Bij wisselende temperatuur- en vochtigheidscondities is er een betere doorharding, minder styreen verdamping en geen onnodig kwaliteitsverlies.

Voor iedere toepassingen leveren wij wel een geschikte hars. Mocht u twijfelen over wat u precies nodig heeft, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.  

32 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

32 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren