Vragen? TEL : 078 - 6139089
0 € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

section

 

BESTELLEN OP REKENING

 

AFHALEN IN DORDRECHT
Meer dan 55 jaar ervaringGRATIS VERZENDING BOVEN de € 50,00 !!!!
Ook levering op zaterdag

 
 

GROOTSTE AANBOD
Polyesterhars & epoxyhars

POLYURETHAAN

16 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

16 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Polyurethaan is een basis materiaal van één van de meest veelzijdige kunststoffen die er zijn. Polyurethanen worden o.a. tot schuimen, harsen, kitten, lijmen en lakken e.d. verwerkt. De polyurethanen zijn verkrijgbaar als één of twee componenten producten. In tegenstelling tot polyesterharsen en epoxyharsen worden ze nauwelijks in combinatie met een glasvezelbewapening gebruikt.

Polyurethaanschuim is een 2-componenten (hard)schuim met een gesloten celstructuur, waardoor het nauwelijks of geen vocht opneemt. Andere andere te verkrijgen schuimsoorten hebben altijd een open structuur, wat als een spons vocht opneemt. 

Wordt gebruikt om holle ruimtes te vullen, te isoleren, drijfvermogen te creëren, mallenbouw of voor artistieke toepassingen. Polyurethaanschuim plakt aan bijna alles en is ook in vochtige, vuile ruimtes te gebruiken. Het plakt echter niet aan Polyethyleen (PE) waar onder andere vuilniszakken van worden gemaakt. Door het Polyurethaanschuim op te laten schuimen in een doos die bekleed is met vuilniszak kan eenvoudig een blok schuim worden gemaakt. Na uitharding is het schuim goed te snijden en te modelleren. Ons polyurethaanschuim is ook verkrijgbaar in platen.