Vragen? TEL : 078 - 6139089
0 € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

section

 

Groen vinkje slapenonlineIN VERBAND MET HET
         CORONAVIRUS IS ONZE

         WINKEL DICHT.
         ONLINE GAAT DOOR!!!

   

 

Groen vinkje slapenonlineINDIEN U TOCH WILT 
         AFHALEN IN

        DORDRECHT:
        BESTEL ONLINE

     BETAAL VIA IDEAL EN
         GEEF AAN "AFHALEN"
         OP AFSPRAAK
         ZETTEN WIJ HET
         VOOR U KLAAR

 

 

        

 

POLYURETHAANHARS

11 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

11 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Polyurethaan is een basis materiaal van één van de meest veelzijdige kunststoffen die er zijn. Polyurethanen worden o.a. tot schuimen, harsen, kitten, lijmen en lakken e.d. verwerkt. De polyurethanen zijn verkrijgbaar als één of twee componenten producten. In tegenstelling tot polyesterharsen en epoxyharsen worden ze nauwelijks in combinatie met een glasvezelbewapening gebruikt.

Polyurethaanschuim is een 2-componenten (hard)schuim met een gesloten celstructuur, waardoor het nauwelijks of geen vocht opneemt. Andere andere te verkrijgen schuimsoorten hebben altijd een open structuur, wat als een spons vocht opneemt. 

Wordt gebruikt om holle ruimtes te vullen, te isoleren, drijfvermogen te creëren, mallenbouw of voor artistieke toepassingen. Polyurethaanschuim plakt aan bijna alles en is ook in vochtige, vuile ruimtes te gebruiken. Het plakt echter niet aan Polyethyleen (PE) waar onder andere vuilniszakken van worden gemaakt. Door het Polyurethaanschuim op te laten schuimen in een doos die bekleed is met vuilniszak kan eenvoudig een blok schuim worden gemaakt. Na uitharding is het schuim goed te snijden en te modelleren. Ons polyurethaanschuim is ook verkrijgbaar in platen.