Vragen? TEL : 078 - 6139089
0 € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

section

 

Groen vinkje slapenonlineBestellen op rekening
         Verzendkosten: €5,00

  

 

Groen vinkje slapenonlineVoor 13:00 besteld?
         Morgen in huis!

         Afhalen in Dordrecht

 

Groen vinkje slapenonlineVanaf €50,- GRATIS 
         verzending

 

Groen vinkje slapenonlineAL ONZE EPOXY
         Inclusief UV 
         Stabilisator

Groen vinkje slapenonlineBestellen op rekening
         Verzendkosten: €5,00

Groen vinkje slapenonlineVoor 13:00 besteld? Morgen in
         huis!
Afhalen in Dordrecht

Groen vinkje slapenonlineVanaf €50,- GRATIS verzending

Groen vinkje slapenonlineAL ONZE EPOXY 
         Inclusief UV Stabilisator

Schoonmaken van de materialen

Hier vindt u een beschrijving over het schoonmaken van de materialen en het ontvetten van de te behandelen ondergrond. In deze beschrijving geven wij u advies over de eventueel te gebruiken produkten. Deze produkten kunt u o.a. via deze webwinkel bestellen.

Tijdens en na het werken met polyester- en epoxyharsen, dd lakken enz. kunt u uw gereedschappen zoals kwasten, rollers, spatels e.d. reinigen met Aceton of Methyleenchloride voor wedergebruik.

Kwasten en rollers legt u in een bakje of emmer met aceton of methyleenchloride en dept zo de hars eruit. Uiteraard zijn er ook de goedkope wegwerpkwasten en rollers die u misschien niet wilt reinigen, maar gewoon wilt weggooien.

Als de Aceton of Methyleenchloride verdampt kan er nog hars aan de roller of kwast blijven zitten die nog steeds gedeeltelijk kan uitharden. Daarom de roller goed afspoelen met de Aceton of Methyleen en er voor zorgen dat er geen hars restanten blijven zitten.

Gemorste hars kunt u reinigen met een stuk poetspapier en een kleine dosis Aceton of Methyleenchloride.

Ondergronden waarop u wilt gaan werken met bijvoorbeeld polyester, epoxy of een lak kunt u ontvetten met Aceton of Methyleenchloride.

LET OP: Aceton is zeer brandbaar

Voor verdere informatie over de genoemde produkten zie de desbetreffende handleidingen en veiligheidsbladen van deze materialen. Deze kunt u via het contactformulier aanvragen of vinden onder de tab "Handleidingen".
 
De in onze dokumentaties - handleidingen - beschrijvingen en verstrekte gegevens worden naar beste weten verstrekt doch vormen nooit een garantie voor de resultaten met de genoemde produkten. De afnemer zal b.v. door eigen proefnemingen moeten beslissen of het geleverde produkt voor zijn toepassing geschikt is. Ook mondeling of schriftelijk gegeven adviezen e.d. zijn altijd vrijblijvend en gelden niet als garantie voor de verwerkte materialen.